Druk wedstrijd weekend

Druk weekend met wedstrijden maar met vele successen! Laura Zwart ging naar Roden met Siert 499 in de klasse L2. Ze wonnen beide proeven met 213 en 211 punten. Tsjalle 454 ging ook super in de klasse Z2 en kreeg 229.5 punten en een 3e prijs.
Age Okkema en Marijn Zwart gingen te mennen in Oudega. Age reed in de klasse ZZ met 203 punten naar de 1e prijs met Lise Birthe M. In de 2e proef behaalden ze 194 punten. Lise Birthe M. voldoet hiermee aan de eisen voor het Sportpredikaat! In de 2e proef reed Age naar de 2e prijs met 200 punten met Reitse fan ‘e Herdershoeve. In de 1e proef ontvingen ze 197 punten. Otje fan Bangazathe reed 190 en 200 punten bijeen. Marijn reed met Stal de Merskens Minke naar 192 en 196 punten in de klasse Z.

0 reacties op “Druk wedstrijd weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s