Mooie IBOP resultaten te Warga 

Tijdens de IBOP te Warga werden weer mooie resultaten geboekt door Age Okkema met zijn men paarden. Met de merrie Meinou 2 fan ‘e Homar (v. Tsjalle) werden de hoogste punten van de dag behaald. Maar liefst 80 punten met een 8 voor de draf werden genoteerd. De merrie is in gezamenlijk eigendom van Fam. Age Okkema & Fam. R.S. Visser. Thorben 466 nakomeling Trix V. behaalde ook een mooie score van 77 punten en werd hiermee definitief Kroon. Deze merrie is in eigendom van G.G.F. van Dijkhuizen & M.G. Griffioen.

0 reacties op “Mooie IBOP resultaten te Warga 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s