Op naar het NK & fantastische tuig resultaten!

🌟6 en 7 juli 2019 – Weer een top weekend voor Stal de Mersken!🌟

– Het was een druk concours weekend, zowel in het tuig als onder het zadel.-

Tijdens de Friese Kampioenschappen in Harich werd Laura Zwart met Ulbrân 502 knap 3e in de L2🥉. Rommert 498 met Jacob van der Heide in het zadel werd 5e in de klasse Z1, zowel Ulbrân als Rommert hebben hiermee een ticket bemachtigd voor het NK!🎉

In Grolloo ook mooie resultaten. Age Okkema reed met Tsjalle 454 in de ereklasse naar een mooie 2e🥈 plaats. In de limietklasse kwam Age met Siert 499 aan start en mocht ook een 2e🥈 plek in ontvangst nemen.
Tijdens het tuigen onder het zadel reden zowel Marieke Okkema als Harmina Holwerda mee. De 1e🥇 plaats ging naar Harmina met Tjabe van de Demro stables (v. Tsjalle 454). Marieke reed met Siert 499, die zich erg goed liet zien, naar een 3e🥉 plaats

Op zondag mocht stal de Merskens Marten met Harmina mee naar Tolbert voor de laatste selectie van de team challenge. Hij behaalde een mooie 2e🥈 plaats met 217 punten in het ZZ licht.

Tevens werd op de Centrale Keuring Zuid het Kapitaal x Torino veulen van Ad Geurts 💎reserve kampioen💎 bij de veulens!

Eigenaren en fokkers, van harte gefeliciteerd met deze prachtige resultaten.

📸 Karin Sevink Johanna Faber NH Photography