Stal de Mersken Hoofdsponsor project Mei Grand Prix Nei Grand Prix

Stal de Mersken zal tijdens MGPNGP 2.0 hoofdsponsor zijn van het project. Alle KWPN Senioren, jonge paarden en junioren zullen de naam: De Mersken voor de naam van het paard dragen. Tevens zullen wij onze indoor arena ter beschikking stellen voor de trainingen van Rien van der Schaft en Sjak Laarakkers. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking!


Stal de Mersken hoofdsponsor Friesian Talent Cup

Friesian Talent Cup: Dé competitie voor driejarige Friese paarden met dressuuraanleg.
Met hoofdsponsors Stal de Merksen van Age en Marieke Okkema, en de Demro Stables, van Pieter en Yvette van Nuys en met het nieuwe bestuur is de basis gelegd voor de huidige vorm van dit evenement.

Het concept ziet er als volgt uit:
Verspreid door het land worden een drietal selectiedagen georganiseerd. Per selectiedag is ruimte voor max. 50 combinaties. Aanmelden kan via de website van het KFPS, op de zelfde manier als wanneer u een paard voor een keuring aanmeldt.
Tijdens de selectiedagen kunnen combinaties aangewezen worden voor de halve finale, welke in december plaatsvindt. Meer hierover kunt u lezen in het reglement.
Tijdens de halve finale worden de 8 beste combinaties per rubriek geselecteerd voor de finale. De finale vindt plaats tijdens het grootste evenement voor Friese paarden liefhebbers, namelijk de KFPS Hengstenkeuring in het WTC Expo in Leeuwarden.
Na de finale worden de top 3 combinaties van beide rubrieken gehuldigd en worden de kampioenen bekend gemaakt.