Top resultaten vorige week!

?Nog aan het na genieten van de top resultaten van vorige week!
Afgelopen vrijdag hadden we alweer de 6e Locatiekeuring?. Daarnaast waren er mooie scores in de dressuur, zowel onder het zadel als voor de wagen. Hieronder een samenvatting van de hoogtepunten!

MPGNGP Tsjalle 454? mocht met Jelmer weer een rondje mee in het Z. Ze haalden maar liefst 227.5 punten in Marum bij Dressuurstal De Haarhof en dit winning team stond hiermee wederom bovenaan?!

 
Jelmer & MGPNGP Tsjalle 454

Ook de 4 jarige Jehannes 484 STER hengst Alex D.J. doet het super met Anniek, zij reden in 3 wedstrijden maar liefst 9 winstpunten bij elkaar in het L, dit weekend namen ze bij Paardensportcentrum Stegeman een 4e prijs mee naar huis met 212.5 punten?

Anniek & Alex D.J. (Jehannes 484)

Age had de dekhengsten Wibout 511? en Yme 507? mee in het ZZ mennen op de mooie locatie van Manege Sanninghoeve te Oudega. Met beide dekhengsten nam hij 2 mooie winstpunten mee naar huis, wat een prestatie voor deze jonge hengsten!

Age & Wibout 511

Vrijdag hadden we een mooie, vlotte locatiekeuring, de paarden liepen top en waren stuk voor stuk fris en blij?! Hieronder de hoogtepunten van de keuring:

?Teunke fan de Slachtedyk AA (Wylster 463 x Olof 315) van Grytsje van der Wal promoveerde tijdens deze keuring naar Kroon.

Teunke fan ‘e Slachtedyk

?De jeugdkampioene van de CK 2019, Fardau fan Synaeda (Michiel 442 x Beart 411) van Anke Oosterbaan haalde met veel schwung het Voorlopig Kroon predicaat binnen! De Michiel 442-dochter kreeg een 9 voor haar ras, showde een sublieme, soepele draf en was ‘een lust om naar te kijken’. Met het keuringsresultaat van Fardau bezorgde ze haar moeder het predicaat Preferent.

Fardau fan Synaeda

??De driejarige Diana Hinke van de Mersken (Jehannes 484) met haar imponerende voorhand liet veel ras en afdruk in beweging zien. De merrie, gefokt door fam. Age Okkema en in eigendom van Nicolette Peters, werd in 2018 kampioen bij de enters op de Centrale Keuring en reserve jeugdkampioen. Diana Hinke verdiende een eerste premie Ster?.
Dat gold ook voor ??Eve von SeaSight (Epke 474)?, in eigendom van de familie Duiven-Lettinga uit Hartwerd. Ook ??Andrea K. (Jehannes 484)? van Fam. Boot werd met name door haar excellente draf ster met een 1e premie.

Andrea K (Jehannes 484)

De volgende merries werden STER met een 2e premie:
?Ela Sterre fan de Mersken?? – Jehannes 484 x Thorben 466 – Fam. Age Okkema
?Fansels W.?? – Jehannes 484 x Tsjerk 328 – M.R. Zwart
?Elisa.t ??– Jehannes 484 x Olof 315 – H. Tuinstra
?Fokje út de Westereen?? – Meinte 490 x Doaitsen 420 – A.F.P.W. Kamminga
?Doutzen fan J.H.V.?? – Tsjalle 454 – Fridse 423 – J.H. Veenje
?Dinneke fan Dulve?? – Tsjalke 397 x Jasper 366 – W.P.H. van Tilborg
?Anderske P.?? – Fonger 478 x Feitse 293 – G.R. Prinsen & mw N.M. Visser

??Daarnaast imponeerden de hengsten tijdens deze keuring. De machtige ?Karst fan ‘t Mounehûs Sport Elite A (Tsjalle 454 x Fabe 348) werd naast Grand Prix en Sport ook al Elite door 5 punten in de ZT met Yvonne Snieder. Deze chique verschijning, beter bekend als Stal de Merskens Kyan werd tevens STER?? deze keuring!
En ook ?Thoran van de Noeste Hoeve Sport van fam. P. Okkema werd Ster?? (Tsjalle 454 x Beart 411).

Karst fan ‘t Mounehûs STER Sport Elite A (Tsjalle 454 x Fabe 348)

Wij willen iedereen feliciteren met deze fantastische resultaten. Wederom bedankt voor het vertrouwen in ons team!

? Karin Sevink – Petra Duindam – Renate Teensma

Custom Zadels
aRTi Design
Mei Grand Prix – Nei Grand Prix
KFPS Royal Friesian

*Bron: phryso.com